Ametyst w kosmetyce – właściwości, zalety, dla kogo?

Rate this post Ametyst w kosmetyce – właściwości, zalety, dla kogo? Ametyst jest coraz częściej wykorzystywany właśnie w kosmetyce. Głównie dlatego, iż ma on bardzo pozytywne działanie na skórę i sprawdza się w wielu różnych sytuacjach. Warto wiedzieć, kiedy i dlaczego warto go wykorzystać, oraz pod jaką postacią sprawdza się najlepiej. Jakie właściwości ma ametyst … Czytaj dalej Ametyst w kosmetyce – właściwości, zalety, dla kogo?